Cases

Udvalgte cases for leverede softwareløsninger

Forretningsudvikling og softwareløsninger

Til Kamstrup A/S som er en af verdens førende producenter af systemer til energimåling, har vi leveret rådgivning og udvikling af flere avancerede softwareløsninger. Læs casen.

Løsning til time-sagsstyring og hurtig planlægning

For Søren Jensen Rådgivende Ingeniører as, der hører blandt de førende rådgivende ingeniørfirmaer i byggesektoren, har vi udviklet et timesags-system med effektivt planlægningsmodul som integrere real-time med deres økonomisystem. Læs casen.

Effektiv ordrestyring – sparer 1 time per dag per person

Til KIBO Sikring A/S, der er én af Danmarks førende virksomheder inden for mekanisk og elektronisk sikring, har vi udviklet en løsning til ordrestyring af deres flåde af servicebiler. Løsningen integrere real-time med deres økonomisystem. Læs casen.

Kundeportal til at oprette tilbud

Til Grædstrup Stål A/S som levere stålspær, har vi udviklet en webportal med en produktkonfigurator hvor kunder kan oprette tilbud, downloade dokumentation og bestille stål konstruktioner. Læs casen.

Løsning til elsalg og portal til selvbetjening

Til flere forsyningsselskaber har vi leveret en løsning til elsalg integreret i deres hjemmeside, og en ny portal til selvbetjening til bl.a. at se sit forbrug, se regninger og foretage produkt skifte. Læs casen.

Effektiv arrangement løsning

Til Business Club Aarhus som er et Jyllands største erhvervsnetværk, har vi leveret en webløsning som er integreret i deres hjemmeside til effektiv styring af arrangementer og medlemmer. Læs casen.

Energi portal til at visualisere strøm og energiforbrug

Til Via University College har vi leveret en webbaseret energi portal løsning til at visualisere strøm og varme forbrug for over 1000 målepunkter – både på overordnet niveau og etage niveau. Læs casen.

Ring mig op

Ønsker du at blive kontaktet af en af vores medarbejdere, skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter du hurtigst muligt vil blive kontaktet af os.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

UDVALGTE KUNDER

 

Udvalgte kunder