Cases

Business-Club-Manager-demo image 7

Online tilmeldingssystem

Til Jyllands-Postens visions- og vidensgrupper JP Aurora, til Business Club Aarhus og til Billund Erhvervsfremme har vi leveret Club Manager tilmeldingssystem.

Læs mere om Club Manager.


BP ref applicators a

Shopsystem

Til Biledgaard Profil som sælger arbejdsbeklædning, har vi udviklet et skræddersyet shopsystem hvor deres kunder kan se deres unikke sortimenter, bestille, betale med point, betale egenbetaling og mere.

Læs casen.


P C ref applicators

Performancesystem

Til Kamstrup, én af verdens førende producenter af systemer til energimåling, har vi udviklet et performancesystem til performancerapporting og actionlister for energimålere.

Læs casen.


RH ref applicators a

Selvbetjening

Til flere forsyningsselskaber har vi leveret en løsning til elsalg og webportal til selvbetjening til at se sit forbrug, se regninger og mere.

Læs casen.


TP planlaegning

Timessagssystem

For Søren Jensen Rådgivende Ingeniører, blandt de førende rådgivende ingeniørfirmaer i byggesektoren, har vi udviklet et timesagssystem til planlægning og timeregistrering.

Læs casen.


OPUS planlaegning admin

Flådestyringssystem

Til KIBO Sikring, én af Danmarks førende virksomheder inden for mekanisk og elektronisk sikring, har vi leveret OPUS Flådestyring til deres planlæggere og montører.

Læs casen.