vbip

Om Applicators

Applicators er en softwarevirksomhed som er specialister i at udvikle skræddersyede softwareløsninger fra kundens idé til digitalt værktøj.

Applicators er grundlagt i 2008. Vi har siden leveret skræddersyede løsninger til førende danske vidensvirksomheder og produktionsvirksomheder.

Vores udviklingsteam er forretningsudviklere og ingeniører. Vi har over 10 års erfaring i forretningsudvikling og softwareudvikling til at sætte os ind i kundens behov og at skabe forretningsfordele.

Som fokusområde har vi specialiseret os i administrative softwareløsninger. Vi holder fokus på at forretningsfordelene i softwareløsningen er første prioritet i forhold til kundens forretningsmål.

Præsenter os for jeres problemstilling, jeres ønsker og mål. Vi er klar til at hjælpe med at opnå jeres forretningsmål og levere jeres næste skræddersyede softwareløsning.


 Applicators salgs- og handelsbetingelser

Ring mig op

Ønsker du at blive kontaktet af en af vores medarbejdere, skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter du hurtigst muligt vil blive kontaktet af os.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input